Prísady pre remove add Porcia(ie)320 ghladkej múky250 gzmäknutého masla60 mlbieleho vína Billa Premium5 balení vanilínového cukru5 PLpráškového cukruPripravte si
1Krok 1V miske zmiešame múku, zmäknuté maslo, víno a vypracujeme nelepivé cesto.2Krok 2Zabalíme do fólie a necháme v chlade odležať aspoň 4 hodiny.3Krok 3Cesto následne cez potravinovú fóliu vyvaľkáme na pomúčenej doske na hrúbku cca 0,5 cm a vykrajujeme obľúbené menšie tvary.4Krok 4Pečieme na plechu s papierom na pečenie pri teplote 180 stupňov cca 8 minút.5Krok 5Necháme jemne vychladnúť a ešte teplé opatrne obaľujme v zmesi vanilínového a práškového cukru.
NOVÝaccess_time140 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Citrónové keksíky s pistáciovým krémomKategóriaVianočné pečivoReceptyDezerty
NOVÝaccess_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Koláč s mascarpone z mrkvového cestaKategóriaReceptyDezertyKoláče z jedného plechu…
NOVÝaccess_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Linecké koláčikyKategóriaReceptyDezertyVianočné pečivo
NOVÝaccess_time115 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu MedovníkyKategóriaVianočné pečivoReceptyDezerty
NOVÝaccess_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Nepečené rumové guličkyKategóriaVianočné pečivoDezertyRecepty
NOVÝaccess_time140 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Pekanove kolieska s karamelovým krémomKategóriaVianočné pečivoReceptyDezerty
NOVÝaccess_time160 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Perníkovo čokoládové crincklesKategóriaVianočné pečivoReceptyDezerty
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Výborná neťahaná jablková štrúdľaKategóriaDezertyJedlá na každý deňRecepty…
access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bravčový perkelt so smotanou a haluškamiKategóriaBravčové mäsoReceptyMäsové špeciality…
access_time15 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bryndzová pomazánka 3x inakKategóriaJedlá na každý deňReceptyRaňajky…