Prísady pre remove add Porcia(ie)400 ghladkej múky2 žĺtky120 gpráškového cukru300 gzmäknutého masla Billa premium džem Jahoda-guava práškový cukorPripravte si
1Krok 1V miske zmiešame múku, žĺtky, cukor, zmäknuté maslo a ručne vypracujeme cesto.2Krok 2Cesto zabalíme do fólie a necháme pri izbovej teplote postáť cca 30 minút.3Krok 3Cesto následne cez potravinovú fóliu vyvaľkáme na pomúčenej doske a vykrajujeme obľúbené tvary.4Krok 4Pečieme na plechu s papierom na pečenie pri teplote 200 stupňov cca 8 minút.5Krok 5Keksíky necháme vychladnúť na plechu a po vychladnutí plníme džemom.6Krok 6Na záver posypeme práškovým cukrom.
NOVÝaccess_time140 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Citrónové keksíky s pistáciovým krémomKategóriaVianočné pečivoReceptyDezerty
NOVÝaccess_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Koláč s mascarpone z mrkvového cestaKategóriaReceptyDezertyKoláče z jedného plechu…
NOVÝaccess_time115 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu MedovníkyKategóriaVianočné pečivoReceptyDezerty
NOVÝaccess_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Nepečené rumové guličkyKategóriaVianočné pečivoDezertyRecepty
NOVÝaccess_time140 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Pekanove kolieska s karamelovým krémomKategóriaVianočné pečivoReceptyDezerty
NOVÝaccess_time160 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Perníkovo čokoládové crincklesKategóriaVianočné pečivoReceptyDezerty
NOVÝaccess_time285 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Vínové keksíkyKategóriaVianočné pečivoReceptyDezerty
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Výborná neťahaná jablková štrúdľaKategóriaDezertyJedlá na každý deňRecepty…
access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bravčový perkelt so smotanou a haluškamiKategóriaBravčové mäsoReceptyMäsové špeciality…
access_time15 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bryndzová pomazánka 3x inakKategóriaJedlá na každý deňReceptyRaňajky…