- 500 gramovhlivy ustricovej
- 500 gramovtekvice hokkaido
- 400 gramovcibule
- 100 gramovmasla
- 2 strúčik(y)cesnaku
- 1 literzeleninového vývaru
- 2 PLsladkej papriky
- 1 PLjablčného octu
- 1 PLzemiakového škrobu
- Bobkový list
- Majorán
- Rasca
- Soľ
- Korenie

01.05.2022
Hlivový guláš s tekvicou hokkaido
Dokončené v
90 minObtiažnosť
Kategória
- Hlavné jedlá
Ďalšie chutné recepty nájdete na: BILLA ReceptyKulinarium.sk
Prísady
Prísady pre
Porcia(ie)
- 500 gramovhlivy ustricovej
- 500 gramovtekvice hokkaido
- 400 gramovcibule
- 100 gramovmasla
- 2 strúčik(y)cesnaku
- 1 literzeleninového vývaru
- 2 PLsladkej papriky
- 1 PLjablčného octu
- 1 PLzemiakového škrobu
- Bobkový list
- Majorán
- Rasca
- Soľ
- Korenie
Kroky prípravy
- accessibility.recipes.cookingstepUmyte hlivu a nakrájajte ju na dvojcentimetrové rezance, stonky nasekajte najemno a tekvicu zasa na rovnaké kocky.
- accessibility.recipes.cookingstepCibuľu orestujte na roztopenom masle, pridajte stonky hlivy, rascu, bobkový list a pečte približne 5 minút.
- accessibility.recipes.cookingstep
Primiešajte hokkaido so zvyškom hlivy a na záver poprášte paprikou, zalejte octom,
vývarom a krátko povarte do polomäkka.
- accessibility.recipes.cookingstepV studenej vode zmiešajte škrob a zahustite.
- accessibility.recipes.cookingstepDochuťte majoránom, soľou a korením.