- 200 gbryndze
- 100 gzmäknutého masla
- 2 jarné cibuľky nasekané najemno, alebo 2 lyžice nasekanej čerstvej pažítky
- 1lyžička mletej údenej papriky
- štipka soli a mletého čierneho korenia
- reďkovky a uhorka na ozdobu
- 124 govčej bryndze
- 3-4 lístky medvedieho cesnaku
- 3jarná cibuľka alebo malý zväzok pažítky
- 1lyžica kôpru
- 3lyžica rôznych byliniek napr. čerstvá mäta, oregano, žerucha…)
- 4lyžice zmäknutého masla
- sezam na ozdobu
- 125 govčej bryndze
- 4lyžice zmäknutého masla
- 4hrste vlašských orechov
- mleté čierne korenie
- 1väčšia hruška
- pár bobuliek hrozna na ozdobu, prípadne sušené brusnice a hrozienka