GRILL Party
Kvalitné produkty sú základom každej grilovačky.
Presvedčia vás o tom naše syry, omáčky, ale aj mäso od overených dodávateľov, ktoré prechádza viacstupňovou kontrolou.
Hoďte si do košíka výrobky GRILL Party a užívajte si horúce chvíle so svojimi blízkymi za jedným stolom.

Bravčové mäso
Chutné bravčové mäso, je ideálnou voľbou na prípravu steaku. Siahnite po marinovanom steaku, rebrách, či chutných bravčových klobáskach a párkoch, ktoré sa vám postarajú o dokonalý gastronomický zážitok.


Hovädzie mäso
Tento druh mäsa je na gril ako stvorený. Stávkou na istotu sú jednoznačne burgre, ktoré počas prípravy pustia veľa šťavy a v žemli na vašom tanieri budú dokonale chutné. Ak preferujete steaky, siahnite po pliecku alebo nízkej roštenke.
Syry
Syry sú neoddeliteľnou súčasťou každej grilovačky. Hoďte si do košíka slovenský pološtiepok, ktorý stačí na grile iba prehriať. Ak ste, naopak, fanúšikom camembertu, skúste ho pred tepelnou úpravou namarinovať a narezať do mriežky. Na rozdiel od pološtiepku bude potrebovať 4 – 5 minút z každej strany.

Čas prípravy steaku (rare, medium, well done)
Príprava závisí od hrúbky mäsa a preferencií osoby, ktorá ho bude jesť.
Steak by ste nikdy nemali krájať len preto, aby ste sa uistili, že je ugrilovaný.
Všetka jeho šťava by vyšla nazmar.
Vyskúšajte to radšej tak, že steak stlačíte špachtľou pozdĺž roštu.



Dochucovanie (omáčky, bylinky, korenie, maslá)
Detaily tvoria celok aj pri grilovaní.
Posedenie s priateľmi posuniete na vyšší level čerstvými bylinkami, korením, ale aj omáčkami, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou každej záhradnej párty.
