1. home
  2. Naše značky
  3. GRILL Party

GRILL Party

Kvalitné produkty sú základom každej grilovačky. 

Presvedčia vás o tom naše klobásky, syry, omáčky, ale aj mäso od overených dodávateľov, ktoré prechádza viacstupňovou kontrolou. 

Vložte si do košíka výrobky GRILL Party a užívajte si horúce chvíle so svojimi blízkymi za jedným stolom.

  • GRILL Party Hovädzí burger 4ks

    400g
  • Dukáty udené na gril

    180g
  • GRILL Party Camembert na gril

    450g
  • GRILL Party Polooštiepok údený na gril

    190g
  • GRILL Party Rebra na gril

  • GRILL Party Bravčový Steak z krkovičky

  • GRILL Party Klobásky bravčové grilovacie

     450g
  • GRILL Party klobásky s Goudou na gril

    450g
  • GRILL Party Käsekrainer s ementálom na gril

    340g
  • GRILL Party Käsekrainer s ementálom na gril

    300g
  • GRILL Party Biele klobásky na gril

  • GRILL Party Klobásky biele bravčové

    250g
  • GRILL Party Klobásky na gril 4 druhy

    450g
  • GRILL Party Klobásky so slaninou a syrom

    300g
  • GRILL Party Klobásky na gril obalené slaninkou

    1000g
  • GRILL Party Mini klobásky so syrom a slaninou

    250g

Bravčové mäso

Obľúbené mäsko, ktoré je ideálnou voľbou na gril. Vyberte si z krkovičky, panenky, rebier alebo širokého výberu klobások a párkov, ktoré sa vám postarajú o dokonalý gastronomický zážitok. 

Veľmi obľúbenou voľbou na gril sú aj bravčové rebrá. Naložené v marináde a čerstvo ugrilované tak, aby boli dokonale mäkké, sa stanú hviezdou vašej grilovačky.

Hovädzie mäso

Tento druh mäsa je stvorený na prípravu steakov. Ak ste ich fanúšikom, siahnite pri výbere mäsa po pliecku alebo nízkej roštenke. Pod našou značkou Grill Party nájde aj hovädzie burgre, ktoré stačí už len ugrilovať a následne si vychutnať.

Syry

Syry sú neoddeliteľnou súčasťou každej grilovačky. Hoďte si do košíka slovenský pološtiepok, ktorý stačí na grile iba prehriať. Zaujímavou alternatívou k nemu sú naše údené dukáty. Pripravíte ich raz dva a sú lahodnou chuťovkou. 


Ak ste, naopak, fanúšikom camembertu, skúste ho pred tepelnou úpravou namarinovať, obaliť v slaninke alebo vrchnú stranu jemne narezať do mriežky.

Na rozdiel od pološtiepku bude potrebovať 4 – 5 minút z každej strany.

Na čo myslieť pri príprave steaku

Tradične poznáme tri štádiá prípravy hovädzieho steaku, a to rare, medium a well done. Ktorý z nich si zvolíte, závisí od vašich preferencií. 

Tomu sa následne musí prispôsobiť aj čas, ako dlho mäso na grile necháte. 

Avšak nesmiete zabudnúť ani na hrúbku mäsa, ktorú treba pri príprave zohľadniť. Inak sa môže stať, že steak, ktorý ste chceli mať medium bude pri hrubšom plátku stále rare, alebo naopak, pri tenšom už well done.


Nezabudnite ani na to, že steak by ste nikdy nemali krájať len preto, aby ste sa uistili, že je ugrilovaný. Všetka jeho šťava by vyšla nazmar. Vyskúšajte to radšej tak, že steak stlačíte špachtľou pozdĺž roštu.


Dochucovanie (omáčky, bylinky, korenie, maslá)

Detaily tvoria celok aj pri grilovaní. 

Posedenie s priateľmi posuniete na vyšší level čerstvými bylinkami, korením, ale aj omáčkami, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou každej záhradnej párty. Medzi overené klasiky patria horčica, sladký či jemný kečup. 

Pre tých, ktorí chcú vyskúšať niečo iné, odporúčame naše omáčky. Či už siahnete po sladkokyslej, barbecue alebo diabolskej, tanier s grilovanými dobrotami pozdvihnete na ďalší level.