1. home
  2. Naše značky
  3. GRILL Party

GRILL Party

Kvalitné produkty sú základom každej grilovačky. 

Presvedčia vás o tom naše syry, omáčky, ale aj mäso od overených dodávateľov, ktoré prechádza viacstupňovou kontrolou. 

Hoďte si do košíka výrobky GRILL Party a užívajte si horúce chvíle so svojimi blízkymi za jedným stolom.

  • GRILL Party Hovädzí burger 4ks

    400g
  • GRILL Party Camembert na gril

    450g
  • GRILL Party Polooštiepok údený na gril

    190g
  • GRILL Party Rebra na gril

  • GRILL Party Bravčový Steak z krkovičky

  • GRILL Party Klobásky bravčové grilovacie

     450g
  • GRILL Party klobásky s Goudou na gril

    450g
  • GRILL Party Käsekrainer s ementálom na gril

    340g
  • GRILL Party Käsekrainer s ementálom na gril

    300g
  • GRILL Party Biele klobásky na gril

  • GRILL Party Klobásky biele bravčové

    250g
  • GRILL Party Klobásky na gril 4 druhy

    450g
  • GRILL Party Klobásky so slaninou a syrom

    300g
  • GRILL Party Klobásky na gril obalené slaninkou

    1000g
  • GRILL Party Mini klobásky so syrom a slaninou

    250g

Bravčové mäso

Chutné bravčové mäso, je ideálnou voľbou na prípravu steaku. Siahnite po marinovanom steaku, rebrách, či chutných bravčových klobáskach a párkoch, ktoré sa vám postarajú o dokonalý gastronomický zážitok.

Hovädzie mäso

Tento druh mäsa je na gril ako stvorený. Stávkou na istotu sú jednoznačne burgre, ktoré počas prípravy pustia veľa šťavy a v žemli na vašom tanieri budú dokonale chutné. Ak preferujete steaky, siahnite po pliecku alebo nízkej roštenke.

Syry

Syry sú neoddeliteľnou súčasťou každej grilovačky. Hoďte si do košíka slovenský pološtiepok, ktorý stačí na grile iba prehriať. Ak ste, naopak, fanúšikom camembertu, skúste ho pred tepelnou úpravou namarinovať a narezať do mriežky. Na rozdiel od pološtiepku bude potrebovať 4 – 5 minút z každej strany.

Čas prípravy steaku (rare, medium, well done)

Príprava závisí od hrúbky mäsa a preferencií osoby, ktorá ho bude jesť.

Steak by ste nikdy nemali krájať len preto, aby ste sa uistili, že je ugrilovaný.

Všetka jeho šťava by vyšla nazmar. 

Vyskúšajte to radšej tak, že steak stlačíte špachtľou pozdĺž roštu.

Dochucovanie (omáčky, bylinky, korenie, maslá)

Detaily tvoria celok aj pri grilovaní. 

Posedenie s priateľmi posuniete na vyšší level čerstvými bylinkami, korením, ale aj omáčkami, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou každej záhradnej párty.